Ponudba izdelkov

Ponujamo vam izbrana bogastva ljudskega zdravilstva.

Čajne mešanice

Anin čaj, okusna mešanica enajstih zelišč, ki vsakomur priklice nasmeh na obraz, Čaj za njo, ugodno vpliva na ženske, Čaj za njega, pomaga pri težavah s prostato in sečili, Dobrovoljček, čaj za srečo, itd.

Vsi naši čaji so pridelani na ekološki način, ročno nabrani in sortirani in posušeni na način, da ohranjajo visoko vsebnost zdravilnih sestavin.

Med

Ljudje že tisočletja uporabljamo med kot sladilo in tudi za zdravljenje bolezni. Medu ne uživamo samo kot namaz na kruhu ali kot sladilo za čaj v hladnih zimskih dneh, temveč je tudi v kuhinji vsestransko uporaben. Prav tako je zelo primeren za razne kozmetične pripravke. Zelo učinkovito naravno zdravilo je propolis.

Zeliščne blazinice

Zeliščne blazinice imajo prav poseben učinek. Segreta blazinica, ki si jo položimo na prsni koš ali kateri drug del telesa, nas greje in oddaja posebno aromo, ki izboljšuje naše počutje. Je tudi privlačna dekoracija, ki prijetno odišavi prostor.

Tinkture

Tinkture so pripravljene po receptih, ki se že stoletja uporabljajo v ljudskem zdravilstvu. Alkoholni izvlečki ameriškega slamnika, trpotca, čemaža, gabeza, timijana, žajblja in drugih zelišč imajo dosti močnejši učinek kot čaji in jih zato uporabljamo v manjših količinah.

Sirupi

Raztopina sladkorja z izvlečki zdravilnih zelišč (trpotca, žajblja, smrekovih vršičkov, bezga …).